Марки

-

Посетители в сайта

В момента има 18  гости и няма потребители и в сайта

Климатици Перник

Климатици Перник най-добри цени.

Климатици Перник най-добри цени.

УСЛУГИ

 

КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОР НА КЛИМАТИЗАТОР

Ще бъдете консултирани в  своя избор за мощността и типа на климатика, който желаете да закупите. Много е важно за ефективния избор на мощността на климатика да бъде съобразена както с обема на помещението, което ще се обслужва, така и неговият тип – жилищно помещение, магазин, офис или друг тип обществено пощение.Също така за какъв вид кондициониране ще желаете да използвате своя климатик –  само за отопление или охлаждане, и двете. Дали ще ползвате своя уред като основно средство за отопление/охлаждане или основно в преходните сезони, това би могло да ви даде известна финансова гъвкавост при избор на по-скъп или по евтин климатик.

Осигуряваме безплатна консултация за избора на необходимия ви климатик, според вашите персонални нужди. Преценка на мястото за монтаж на климатичната система, избор местоположението на вътрешно и външно тяло.

 

ДОСТАВКА

Доставката при продажба на климатична техника от нашата фирма е напълно безплатна и се извършва със собствен транспорт.

 

СЕРВИЗ И ОБСЛУЖВАНЕ

Естествено след като извършваме продажба  на климатична техника, сме длъжни да осигурим нейната безпроблемна функционалност във времето. Всяка техника независимо каква, било то климатична или друга, с течение на времето и протичащите амортизационни процеси в нея, колкото и качествено да е тя, риска от поява на дефект се увеличава. Нашата работа започвайки с инсталацията на вашата климатична техника има за цел да пусне в експлоатация вашият климатик, уверявайки се че той ще работи в оптимални условия и граници, както и в това да не бъдат допуснати грешки и неточности в условията на работа, които да скъсят живота на вашият климатик.

Поддръжката при нас е както гаранционна така и следгаранционна.Ако обстоятелствата не позволяват отстраняването на повредата на място, разполагаме със сервизна база, където ще бъде отстранена възникналата повреда. Стремежът ни е винаги да откликвами максимално бързо и ефективно с възможно най-малко притеснение за клиента.

 

ПРОЕКТИРАНЕ

Фирмата извършва проектиране, част Отопление и Вентилация.

 

ЛИЗИНГ

Всички предлагани от нас климатични системи може да закупите на лизинг!

 

ДОПЪЛНИТЕЛНО ИЗВЪРШВАНИ  СЕРВИЗНИ УСЛУГИ


1.Дефектация климатична инсталация

2.Демонтаж-монтаж външно/вътрешно тяло

3.Годишна профилактика

4.Подмяна дефектирал компресор

5.Подмяна дефектирал четирипътен вентил

6.Подмяна ел.двигател вентилатор външно/вътрешно тяло

7.Подмяна капилярен възел

8.Подмяна ЧЕК вентил

9.Отстраняване пропуск външно/вътрешно тяло

10. Ремонт/подмяна електроника

11. Подмяна датчици

12.Прочистване дренаж

13.Зареждане климатична инсталация с хладилен агент

14.Основно почистване външен/вътрешен топлообменни

15.Абонаментна поддръжка

16.Други


Copyright © 2015 klimatici-step.com. All Rights Reserved.