Монтаж на Климатици

Монтаж на Климатици

Когато си закупите климатик – неговите два основни елемента като цяло, са външно и вътрешно тяло. За монтаж на климатици е необходимо да бъдат свързани помежду си, чрез тръбен път осигуряващ циркулацията на хладилният агент между двете тела, комуникационен набор от кабели осигуряващи електрическата връзка между телета. Ето защо е така необходимо монтажът да бъде извършен професионално, правилната връзка между вътрешно и външно тяло е от огромно значение за бъдещата безпроблемна работа на климатикът. 

Когато си закупите климатизатор той има съответната гаранция, а когато се ангажираме с предоставянето на гаранционния срок към всеки продаден климатик, това означава че вашият климатик ще бъде инсталиран професионално и

старателно. Защото това е важно не само за вас, да се наслаждавате на комфорта, но и за наше спокойствие че климатикът ще функционира безпроблемно.

Преди извършването на всеки монтаж , се извършва предварителен оглед с цел уточняване местата на външно – вътрешно тяло, съобразено с изискванията на клиента и технологичните особености.

Запознаване на клиента с особеностите на работа на климатичната система, нейните функции, както и указания за правилната работа на климатика.

Какво е стандартен монтаж?

Допълнителни услуги при извършване на монтаж, не влизащи в цената на стандартния монтаж